Werken bij de BamBoe

Werken bij de BamBoe is elke dag anders en elke dag vol uitdagingen

Onze hulpverleners zijn oprecht betrokken en hebben passie voor het vak. Binnen de BamBoe zorgen we dat hulpverleners kunnen doen waar zij goed in zijn, en nemen we administratieve taken uit handen. Samen als één team gaan we voor kwaliteit en zetten we de cliënt centraal. Bij de BamBoe hebben we een eigentijdse werkwijze, geen 9-tot-5 mentaliteit en gaan altijd een stapje verder voor onze cliënten. Iedereen binnen de BamBoe, van vrijwilliger tot management, is van even grote waarde en samen zijn wij de BamBoe.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Open solliciteren is natuurlijk altijd mogelijk. Wanneer er een vacature ontstaat nemen wij de open sollicitaties hierin mee. Reageren op een vacature of het doen toekomen van een open sollicitatie kan door een email te sturen naar Perry van Zon (perryvanzon@debamboe.nl)

Stagiair

Stageplaats begeleider specifieke doelgroepen binnen de dagbesteding.

De BamBoe is een erkend leerbedrijf en biedt een stageplaats begeleider specifieke doelgroepen binnen onze dagbesteding. Ben je creatief, vind je kwaliteit belangrijk en begrijp je de doelgroep zodat je goed kan aansluiten bij de cliënten? Dan is de BamBoe iets voor jou.

Op dit moment is er binnen de activerende dagbesteding een kleine groep cliënten in de leeftijd van 15 t/m 60 jaar met o.a. een lichte beperking; ASS, ADHD en LVB. De cliënten hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden wij binnen de BamBoe een zinvolle (activerende) dagbesteding met name op creatief vlak. Als begeleider ben je de verbindende factor in de sociale contacten en ga je gesprekken aan met de cliënten. Ontwikkeling en groei van de cliënten staan bij de BamBoe hoog in het vaandel. Iets voor jou? Reageren kan door een email te sturen naar Perry van Zon (perryvanzon@debamboe.nl)

Meer informatie over deze stageplaats vindt je ook op: Stagemarkt.nl

Vrijwilliger

Creatieve vrijwilliger binnen de dagbesteding op donderdagen.

Ben je creatief, sociaal en kun je goed kan aansluiten bij onze doelgroep? Dan is de BamBoe op zoek naar jou om als vrijwilliger op de donderdagen onze cliënten te helpen in hun creatieve proces. In onze creatieve ruimte zijn alle mogelijkheden beschikbaar op creatief vlak. Als vrijwilliger ben je de verbindende factor in de sociale contacten en ga je gesprekken aan met de cliënten. Ontwikkeling en groei van de cliënten staan bij de BamBoe hoog in het vaandel.

Op dit moment is er binnen de activerende dagbesteding een kleine groep cliënten in de leeftijd van 15 t/m 60 jaar met o.a. een lichte beperking; ASS, ADHD en LVB. De cliënten hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden wij binnen de BamBoe een zinvolle (activerende) dagbesteding met name op creatief vlak.  Wij bieden de vrijwilligersvergoeding en eventuele reiskosten.

Iets voor jou? Reageren kan door een email te sturen naar Perry van Zon (perryvanzon@debamboe.nl)