Werken bij de BamBoe

Werken bij de BamBoe is elke dag anders en elke dag vol uitdagingen

Onze hulpverleners zijn oprecht betrokken en hebben passie voor het vak. Binnen de BamBoe zorgen we dat hulpverleners kunnen doen waar zij goed in zijn, en nemen we administratieve taken uit handen. Samen als één team gaan we voor kwaliteit en zetten we de cliënt centraal. Bij de BamBoe hebben we een eigentijdse werkwijze, geen 9-tot-5 mentaliteit en gaan altijd een stapje verder voor onze cliënten. Iedereen binnen de BamBoe, van vrijwilliger tot management, is van even grote waarde en samen zijn wij de BamBoe.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Open solliciteren is natuurlijk altijd mogelijk. Wanneer er een vacature ontstaat nemen wij de open sollicitaties hierin mee. Reageren op een vacature of het doen toekomen van een open sollicitatie kan door een email te sturen naar Perry van Zon (perryvanzon@debamboe.nl)

Stagiair

Er is een stageplek als begeleider binnen de dagbesteding (SPW).

Als begeleider van onze dagbesteding ben je creatief en begrijp je de doelgroep zodat je goed kan aansluiten bij de cliënten. Op dit moment is er binnen de activerende dagbesteding een kleine groep cliënten in de leeftijd van 15 t/m 50 jaar met een lichte beperking; ASS, ADHD en LVB. De cliënten hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden wij binnen de BamBoe een zinvolle (activerende) dagbesteding met name op creatief vlak. Als begeleider ben je de verbindende factor in de sociale contacten en ga je gesprekken aan met de cliënten. Ontwikkeling en groei van de cliënten staan bij de BamBoe hoog in het vaandel. Iets voor jou? Reageren kan door een email te sturen naar Perry van Zon (perryvanzon@debamboe.nl)

Vrijwilligers

Vrijwilliger ‘het BamBoe café’ (inloop-avond en/of inloop-zaterdag)
(i.v.m. Corona is deze vacature pas weer van toepassing na de lockdown)

Binnenkort start de BamBoe met wekelijks een inloop-avond op de woensdagavonden. Het idee is om voor mensen die het lastig vinden vrije tijd in te vullen of moeite hebben om contact te maken een inloopavond te organiseren voor gezelligheid en een kopje koffie, invulling van vrije tijd, muziek en spel, sociale contacten en vrienden maken. Wanneer dit succesvol blijkt te zijn gaan we hier ook de zaterdag aan toe voegen.

Wij zoeken in de vrijwilliger iemand die creatief is, gezellig kan kletsen met mensen én de verbindende persoon kan zijn die andere mensen met elkaar in gesprek brengt. Je doet dit samen met een begeleider van de BamBoe. Het doel is een gezellige avond, waar misschien vriendschappen zijn ontstaan en mensen geïnspireerd zijn om de vrije tijd verder vorm te geven.

Het BamBoe Café exploiteren we vanuit een aparte stichting, vrijwilligers ontvangen de vrijwilligersvergoeding en indien van toepassing reiskosten.

Reageren kan door een email te sturen naar perryvanzon@debamboe.nl