Scroll Top
Nieuwe Hoofd locatie | de BamBoe | Franeker

Nieuwe locatie met dagbestedingswinkel aan de Voorstraat te Franeker

Op 15 oktober 2021 opent de BamBoe een nieuwe hoofd locatie met een dagbestedingswinkel aan de Voorstraat in Franeker, naast de bestaande locatie aan de Oostelijke Industrieweg.

De BamBoe biedt twee vormen van een zinvolle dagbesteding aan op verschillende locaties (arbeidsgerichte en activerende dagbesteding). Naast het ruime aanbod aan activiteiten, is er straks ook de mogelijkheid voor cliënten om in een winkel te werken. De winkelvoorraad zal bestaan uit eigen gemaakte (kunst)werken van cliënten, zoals keramiek, voorwerpen gemaakt met 3D-printer en/of laserprinter en veel meer aan unieke producten. Daarnaast zal een deel ingekocht worden zodat er een mooi assortiment aan woonaccessoires en cadeauartikelen aangeboden wordt.

Le BamBou

De dagbestedingswinkel krijgt de naam ‘Le BamBou’, de Franse vertaling van de BamBoe. Vanaf eind september kun je voor allerlei cadeaus en woonaccessoires, gemaakt door de talenten binnen de dagbesteding, terecht aan de Voorstraat 74 in Franeker (voorheen de oude bibliotheek). Uiteraard ben je van harte welkom.

Winkel Le BamBou Franeker Dagbesteding de Bamboe